FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €40 (NL), €60 (EU/GB), €100 (WORLD WIDE)

Zakelijke opties

Kantoor opties

Wij bieden verschillende opties aan voor onze zakelijke klanten. Wij zoeken graag samen naar de perfecte Brew22 koffie oplossing voor op het werk en kijken daarbij naar het huidige aanbod, welke koffieapparaat er staat en hoe we dit zouden kunnen optimaliseren. We hebben niet alleen koffiebonen voor diverse soorten koffieapparaten, maar hebben ook ervaring met (grote) filterkoffie systemen. Daarbij bevoorraden we onze klanten regelmatig met versgemalen koffie in de perfecte maling die bij de machine en voorkeur past. Om de smaak optimaal te houden, bieden we ook geschikte luchtdichte ton aan waar de gemalen koffie in kan worden gewaard. Dit zorgt voor kwaliteit en de lekkerste smaak voor iedereen.

Retail

Onze koffie smaakt niet alleen geweldig door de hoge kwaliteit en versheid, we hebben ook onze verpakking zorgvuldig ontworpen zodat dit ook wordt uitgestraald op de schappen. Wil jij je klanten een product aanbieden wat vers, ethisch verantwoord en heerlijk is, maar ook kwaliteit uitstraalt door de hippe look van onze verpakking? Wij bieden retail opties aan voor zowel onze koffiebonen als onze unieke 1-kops filters. Ideaal voor de koffieliefhebbers, avonturiers en als cadeau weg te geven! 

Hotels

Onze 1-kops filters zijn de perfecte oplossing voor heerlijke, verse hotelkamer koffie. Je biedt jouw gasten niet alleen een unieke koffie ervaring, de koffie smaakt ook heerlijk en bovendien heb je alleen een waterkoker nodig! Onze 1-kops filters kunnen dienen als zowel vervanging als bonus naast het huidige koffiezetapparaat op de kamers (net als de zakjes thee). Wij weten zeker dat jouw gasten onze koffie zullen waarderen en het een heerlijke toevoeging is aan hun reis. Ze kunnen immers de filters ook meenemen als geschenk voor de avonturen die voor de boeg staan. 

Personalisering

Wij weten als geen ander hoe geweldig koffie is als geschenk. Wij hebben ervaring met customization van onze verpakkingen en kunnen voor een gunstige prijs jouw merk in het zonnetje zetten met custom verpakkingsopties. Als relatiegeschenk, kerstpakketten of voor in de goodiebag. Wij kunnen dit snel en makkelijk regelen. 

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in een van onze zakelijke opties? Neem contact met ons op en wij weten zeker dat we de perfecte koffie oplossing kunnen vinden voor jouw bedrijf!