FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €40 (NL), €60 (EU/GB), €100 (WORLD WIDE)

Terugbetalingsbeleid

Ons beleid geldt voor 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.
Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restitutie wordt verleend (indien van toepassing):

  • Elk artikel dat niet in zijn oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn.
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, dan wordt dit verwerkt en automatisch binnen 5 werkdagen een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze gestort.

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals uw bankrekening. Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan namelijk enige tijd duren voordat uw terugbetaling is teruggeboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of via de chat.

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail via het contactformulier op de website of chat.

Om uw product te retourneren, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of via chat voor service- en verzendinstructies. U zult verantwoordelijk zijn voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw item. Verzendkosten worden niet terugbetaald, maar we zullen natuurlijk proberen om u tegemoet te komen als u ervoor kiest om een nieuwe bestelling te plaatsen. Als we vaststellen dat wij in gebreke zijn gebleven, zullen verzendkosten worden terugbetaald. Alle retourzendingen van bestellingen met een waarde van meer dan 50 EUR moeten met traceerbare post worden verzonden.